• Startside
 • Nyheter
 • Hytteboka
 • Kart


Været på Stenfjellhytta NÅ

Klikk på bildet (oppdateres hvert 10. min):

Ny bomvokter på Gåsbu
Utskriftsvennlig sideFulvio Øksendal er fra 1. januar 2015 ny bomvokter på Gåsbu. Han flyttet inn i vokterboligen rett før jul. ”Dette er ikke bare en drømmejobb for meg, det blir også en livsstil for oss, sier Fulvio” Han flytter inn med kona Linda og hennes to barn.


Fulvio er 39 år, født og oppvokst i Milano, har bodd i Norge i ca. 10 år og er norsk statsborger. Han er utdannet kokk og har også lang erfaring fra logistikk og storkjøkkenbransjen. Linda er 41 år, opprinnelig fra Fredrikstad og har bodd i Hamarområdet i 11 år. Bakgrunn innen markedsføring og prosjektledelse. På fritiden er det friluftsliv og trening som står i fokus for ekteparet. Fulvio er også aktiv ultraløper (langdistanseløping).
Bomvokteren er Vang Almennings ansikt utad for hyttefolket, friluftsliv, idrettsutøvere og turister. Praktiske oppgaver er publikumservice, salg av årskort/sesongkort, fiskekort, ettersyn av bom og parkering, ettersyn av naturstien og fellesområder på Gåsbu etc.
Den nye bomvokteren tar også over driften av St. Olav fra 1. januar. Gjennom merkevarenavnet Bèrghem.no tilbys hytteutleie med mulighet for catering på forespørsel (må forhåndsbestilles). Maten blir en unik miks av Nord – Italia og Norge, hvor fjellmat fra Lombardia/Alpene møter råvarer fra lokale produsenter i Hedmark.


<<Tilbake


Fra de gode gamledager!

Skirenn på Gåsbu rundt 1960.

Les mer...Ta en tur i fjellet!

Det er fint tur terreng rundt Lageråkvisla og i Vang Almenning alle årstider, sommer som vinter. Se turvideoer

Les mer... 

www.stolavvel.no | webløsning av André Kroglund |  Kroglund Media © 2010